Traditioner med gemenskap

Vi har många populära traditioner och aktiviteter på skolan. Här följer några exempel:

• Luciafirandet och julavslutningen försätter elever, personal och föräldrar i tindrande decemberstämning.
  • Vid vernissaget får eleverna visa upp vad de har arbetat med under terminen, både i temaverkstäderna och i de vanliga klassrummen.
  • Vid den populära stjärnkvällen uppträder barnen inför föräldrarna med sång, dans och annat som de har övat in på fritids.
  • Varje valborg hälsar vi våren välkommen med en gårdsfest.
  • Under Ordens dag får våra elever vända och vrida på ord och bokstäver. Ordens dag arrangeras varje år, samma dag som världsbokdagen.
  • Olympiaden är en spännande idrottstillställning då eleverna delas in i grupper som får representera olika länder.
  • Genom projektet Skapande skola samarbetar vi med professionella konstnärer och kulturverksamheter. Under vårterminen 2012 fick vi till inspirerande besök från Cirkus Cirkör som lät eleverna prova på cirkuskonster och Dogge Doggelito som skrev rapptexter tillsammans med eleverna.
  • Musikaldagen.