Trygg miljö för lustfyllt lärande

Skönstaholmsskolans lilla format gör att alla är bekanta med alla och att alla barn blir sedda och bekräftade. Här går cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan ligger i en trygg miljö, i hjärtat av Skönstaholm och har nära till både grönska och kommunikationer.

Vi vet att skoltiden kan vara rolig. Inte bara för de goda vännernas skull utan också för det lustfyllda lärandet. Kreativa arbetsuppgifter stimulerar inlärningen, därför satsar vi på estetiska lärprocesser där bild, dans och musik inkluderas i övriga ämnen. Genom att koppla alla ämnen till et tema, som byts varje termin, skapar vi en helhetsbild och fördjupad förståelse. I våra verkstäder görs temat än mer levande.

Dokument och blanketter hittar du här.